Ege Postası
Geri

AK Partili kadınlardan sloganlı ‘evet’ kampanyası 

Referandum çalışması kapsamında İzmir turuna çıkan AK Partili kadınlar, kırmızı ‘evet’ tişörtleri ve renkli sloganlarıyla ilgi odağı oldu. AK Partili kadınlar İzmir turunda
AK Partili kadınlardan sloganlı ‘evet’ kampanyası 
Haberler / Yerel Politika
29 Mart 2017 Çarşamba 17:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 16 Nisan halk oylaması kapsamında yapılan ‘evet’ kampanyası büyük ilgi topladı. Her gün ilçe ilçe, sokak sokak gezen kadınlar üzerilerine giydikleri evet tişörtleri, ellerinde broşürleri ve coşku dolu sloganlarıyla İzmir turu yapıyor. 

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, 21 gündür sokak sokak gezdiklerini belirterek, “Genel merkez tarafından kampanya sürecimiz başladığından beri bir programlama gerçekleştirdik. İzmir’imizde 30 ilçe var, kadın kollarımız zaten mahalle sokak taramaları ve çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştiriyorlar. Biz de İzmir İl Kadın Kolları olarak bir saha ekibi kurduk. Her gün bir ilçemizde ilçe kadın kollarımızla beraber saha çalışması gerçekleştiriyoruz. İlçenin önemli yerlerinde, pazarlarda, ev aralarında broşür dağıtıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu şekilde bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bugün 21. ilçemiz, 9 ilçemiz kaldı. Geri kalan günlerde diğer metropol ilçelerimize birer kez daha gideceğiz” dedi. 

İZMİR'İN DAĞLARINDA KIRMIZI ÇİÇEKLER AÇACAK
Kampanyalarına karşılık vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldıklarını belirten Keskin, “Çok güzel verimli geçiyor. Bizi destekleyenler mutlu oluyorlar bu da bizi mutlu ediyor. İnşallah 16 Nisan’da bunun sonuçlarını evet olarak göreceğiz. Yoğunluklu olarak güzel tepkiler alıyoruz. Tabi ki farklı görüşteki vatandaşlarımızın da tepkileri oluyor. Ama biz taş atana gül atarak cevap veriyoruz. Hiçbir sıkıntı yaşamadık bugüne kadar gayet keyifli geçiyor. Bizim amacımız bizi destekleyen kardeşlerimizin motivasyonunu sağlamak ve onların bir göz kırpması, broşürümüzü alması, sevinç göstermesi bile bizi çok mutlu ediyor. İzmir’in de inşallah dağlarında kırmızı çiçekler açacak inşallah diyoruz” diye konuştu. 

Her gün kilometrelerce yol yaptıklarını kaydeden Gözde Keskin, günde 10 kilometre yürüdüklerini, sokak sokak gezmelerinin yanı sıra köylere de gittiklerini, yorulmadan çalıştıklarını dile getirdi.

AK Parti Kadın Kolları ekibindeki kadınlar da çalışmalarının çok verimli geçtiğini belirterek, şunları söyledi:
“Çok heyecanlıyız. Her gün bu gezmeler bizi daha da heyecanlandırıyor. 16 Nisan’a çok yaklaştık, gerçekten çok duyguluyuz. İnşallah İzmir’de de çıtayı yükselteceğiz, hep birlikte bunun neşesini yaşayacağız. Sürekli sahalardayız, köylerdeyiz, kentlerdeyiz, pazarlardayız. Her yerde İzmir il kadın kolları, AK Parti varlığını gösteriyor. Her gün sahalardayız. Her doğan için ‘evet’ diyoruz. Vatanımız için bayrağımız için ölünceye kadar ‘yürü’ deseler yürüyoruz. Gelecek için, vatanımız, çoluk çocuğumuz için. Bu başka bir aşk, başka bir sevgi. İzmir’den çok umutluyuz. İzmir eski İzmir değil. İzmir gerçek bir demokrat ve gerçek bir cumhuriyeti savunuyor. Biz de öyleyiz ve inanıyoruz. İnananlar kazanır, bizde kazanacağız.” 

AK Partili kadınların sokak sokak yaptığı kampanyalarını gören bazı vatandaşlar coşkuya ortak oldu. Kimisi yoldan geçerken arabalarının kornaları ile destek verirken kimileri de alkışlarıyla destek oldu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası